Tilmelding til Dansk Brakvands Cup 2018 starter snart

Den 6. & den 7. oktober 2018 afholder
Møn Trolling Klub

Danmarks Mesterskabet i Brakvandsfiskeri

 

Der fiskes med samlet start fra Stege Havn på Møn efter gedder fra båd, hvor længste fisk, er største fisk. Dansk mester og pokal vinder er den, der har længste gedde i cm.

 

Der fiskes i klasserne: Senior og Junior (til og med15 år). Juniorer fisker automatisk med i præmierækken for seniorer. Kategorien vælges ud fra alder ved konkurrencens start pr. 6. oktober 2018.

 

Der vil være en regn af flotte præmier til de 15 længste gedder samt 3 bedste juniorer. Der afholdes samtidig en teamkonkurrence, hvor bedste båd/team er den, der med de 3 største gedder sammenlagt har fanget flest cm.

 

Der fiskes kun C&R, dvs. at alle fisk genudsættes efter fotografering på udleveret målebræt.

 

Pris for deltagelse er 670 kr. for båd med skipper og gast og 300 kr. for efterfølgende gaster uanset alder, med minimum 2 personer i hver båd. Alle deltagere skal betale, uanset om der fiskes 1 eller 2 dage.

 

Tilmelding starter den 1. juli 2018 kl. 12.00 og skal ske på Møn Trollings hjemmeside: https://moen-trolling.dk. Der sendes straks en bekræftelsesmail retur med oplysning om bådnummer. Personligt deltagernummer er i den rækkefølge navne oplyses, fx båd 4 – deltager 2.

Der er begrænset med pladser (100 + sponsorbåde), så tilmelding er efter først til mølle princippet. Vær opmærksom på, at der skal betales med det samme der tilmeldes. Program og regler m.m. offentliggøres snarest på hjemmesiden.

 

Fredag den 5. oktober 2018 kl.14.00 åbnes for registrering og isætning af både.

 

Der fiskes Lørdag 7.30 – 16.00 og Søndag 7.30 – 14.00.

 

Velkommen til en hyggelig week-end på Møn

 

Møn Trolling og sponsorer