40 meteren leverer igen.

Så blev det februar. Den 6 februar for at være præcis. Vejrguderne viste sig fra den helt rigtige side, med 1 til 3 m/s hele dagen. Det var der mange trollingfiskere som udnyttede, og Klintholm Havn summede af liv tidlig om morgenen. Der var højt humør på vej ud af havnen, og der gik heller ikke længe før den første fangst blev meldt over radioen, Team Mette var knap nok begyndt før den første laks havde hugget. Lidt efter fulgte “Gry” efter med fisk i båden, så var linien lagt. Der var heller ikke langt imellem meldingerne på VHF’en.

“Me Too” kom lidt sent ud af havnen, da teknikken drillede lidt, Men det er ingen hindring, da gasten ombord kunne lande en flot laks på 12 kg,

Jan Nielsen med en flot 12 kg. laks

 

Freddi Hansen på Team Mette må siges at være en af de rutinerede herrer på trollingscenen, og det beviste han endnu en gang, med 6 fisk og et dobbelthug som gav to flotte fisk på 11 og 13 kg. Det må man sige at være en godkendt dag på vandet. Husk at han kommer den 6. marts og fortæller lidt omkring fiskeriet, det foregår i Klubhuset i Stege, se mere i kalenderen.

Freddi Hansen med dagens største på 13 kg.

Holdet på “Gry” kunne igen melde om fisk på dækket, og sluttede dagen af med 6 fisk på dæk, dog uden nogle af de helt store, de kunne dog melde om kontakter lige fra overfladen og ned i 90 fod, taget på forskelligt endegrej.

Dagens højdespringer blev skipper Kåre på “Desire” som kunne melde om et 3-dobbelthug, hvor den første fisk blev tabt på netrammen, men blev efterfølgende belønnet med en kompakt laks på kun 112 cm og en vægt på 16 kg, taget på en apex fisket i overfladen.

16 kg. og ny PR. til Kåre

Team Salmonboys kunne sidst på dagen melde om en flot havørred på 4 kg taget lige syd for møllerne, den tog en Grizzly salar fisket på en sideplaner.

Så det er bare med at komme ud, når vejret viser sig fra den pæne side, for der er fisk derude.

Husk at det nu er muligt at leje et værelse hos Marina Park i Klintholm havn for en billig penge, hvis du lige står og mangler et sted at overnatte, så nu har du slet ikke nogen undskyldning for ikke at komme ud og fiske.

Se Marina Parks facebook-side for mere info.