Dejlig weekend med masser af fisk.

 

Møn leverer varen, når bådfolket skal ud og prøver kræfter med de store blanke kæmper fra Østersøen.

De store sølvkæmper er der normalt langt imellem, men denne sæson er undtagelsen, da der igen i denne weekend er fanget store fisk ude på 40’meteren.

 

Det kan en af de lokale lystfiskere Ole Flibo fra Team Marie bevise med sin fine laks på 13 kg fra i lørdags, som blev taget helt nede i dybden på 80 fod.

Ole Flibo med laks på 13 kg.

 

Når vejret er godt, er det næsten en selvfølge at man kan finde Team Mette og Freddi Hansen ude på vandet. Og endnu en gang kan den erfarne fisker lægge nogle kilo til totalen, da Freddi kom i havn lørdag med fisk i båden, med en flot laks på 13,5 kg på toppen. Erfaring er helt sikkert et stort plus, når man er på havet.

Freddi Hansen med fisk i båden.

 

Der blev også taget en del mindre fisk, her er det Poul Larsen, der sammen med sin makker Bjarke Knudsen,  også fik nogle flotte fisk i deres båd, 2 laks på henholdsvis 5,5 og 6,5 kg.

Poul Larsens laks på 6,5 kg.

 

En af weekendens storfangere må være Team Dino’s Peter Dreilicharz, som var heldigt at få 4 fisk i båden, fanget både i dybden, men også i overfladen.

Team Dino’s kvartet

 

Møn er kendt for store fisk, både på kysten og på vandet, men at der endnu en gang skulle fanges en laks over 16 kg, er helt fantastisk, dette er den 4. fisk på 3 weekender som runder de 15 kg. Denne gang var det Mick Nielsen på Team Nanoq, som havde taget turen helt fra Horsens, og blev belønnet med dette monster af en Østersø-laks om søndagen.

Flot laks på 17 kg.

 

Alt tyder på at vi får en kanonsæson i år, lad os håbe at fiskene også er der når vi skal afholde KlinteCup i påsken.