Vilkår og betingelser for Køb DBC

Salget foregår efter “først til mølle” princippet.

Dato for tilmeldingsstart er 1. juli 2018 kl. 12


Vigtig information omkring proceduren ved køb.

Du køber først “Båd med skipper og gast” som én pakke. Hvis I skal være mere end to personer i båden, skal du vælge den billet med det antal gaster, som du ønsker. Det er muligt at tilkøbe ekstra gaster, hvis man på et senere tidspunkt ønsker at få flere gaster med.

Når du har betalt for din ordre, modtager du en e-mail som bekræftelse, denne e-mail indeholder din billet og skal medbringes, ved indcheckning i sekretariatet.

Har du samtidig tilkøbt ekstra gaster til din båd, modtager du en separat e-mail med bekræftelse på dette. Det er yderst vigtigt at få indtastet rigtigt bådnummer på den/de ekstra gaster. Denne billet skal også medbringes ved indcheckning i sekretariatet.

Når alle “Båd med skipper og en gast”  er udsolgte, åbner vi mulighed for at komme på en venteliste, hvis der skulle komme et eller flere afbud.

Det vil dog hele tiden være muligt at tilkøbe ekstra gaster.


Betaling foretages med kreditkort. 

Du har mulighed for at betale med følgende betalingsmetoder:
VisaDankort, Mastercard, Visa Electron og Maestro. Danske kreditkort: 1.75% af transaktionsbeløbet, Udenlandske kreditkort: 1,75% af transaktionsbeløbet.

Du afholder selv et eventuelt gebyr til dit kortselskab. Din ordre er godkendt straks efter du har afsluttet betalingen, og du modtager e-mail med bekræftelsen.

Alle kortdata mm. bliver ikke opbevaret – hverken helt eller delvist – af Møn Trolling. Alle data opbevares alene i krypteret form hos vores betalingsleverandør YourPay.


Gennemførte køb kan normalt ikke fortrydes eller refunderes.

Når du har gennemført dit køb ved at acceptere disse handelsbetingelser, kan købet ikke fortrydes. Købte billetter kan normalt ikke refunderes.

Ved aflysning af konkurrencen tilbagebetales deltagergebyret fratrukket 50 kr. til administration pr. person. Der refunderes ikke deltagergebyr ved eget afbud eller hvis konkurrencen aflyses delvist.


Vigtigt vedrørende tilmelding af deltagere ved stævner!

Du skal oplyse Møn Trolling om samtlige deltagere ombord i båden, inkl. skipper. Antal tilmeldte på formularen skal være identisk med det købte antal deltagergebyrer. Møn Trolling skal bl.a. bruge disse oplysninger af sikkerhedsmæssige hensyn og for altid at kunne komme i kontakt med en eller flere deltagere – om nødvendigt. Vi offentliggør en deltagerfortegnelse på hjemmesiden med Team-navn og navn på skipper, og mobilnummer som er oplyst ved tilmeldingen.

Alle ændringer af besætningen skal oplyses til Møn Trolling inden afsejling fra Stege havn. Hvis dette ikke overholdes, kan man risikere at blive diskvalificeret.

 


Ved overtegning:

Venteliste:

Når alle “Båd med skipper og en gast”  er udsolgte, åbner vi mulighed for en venteliste. Der vil komme mere information omkring dette på klubbens hjemmeside, hvis det skulle blive relevant.

 


Al henvendelse bedes foretaget til vores stævne e-mail.

Møn Trolling

 

Møn Trolling forbeholder sig retten til at ændre i gældende regler.