Klinte cup 2018

Klinte cup 2018

 Så fik vi overstået Klinte cup, med et meget underligt vejr, fra snestorm og 16 sek-m til høj sol og næsten vindstille. Der var dog stadig dønninger fra Øst og bølger fra Nord, da starten gik kl. 08.00.

Starten var fornuftigt skubbet 2 timer, da de lovede meget aftagende vind på de par timer, til gengæld fik vi så lidt længere fiske tid, i den anden ende. Det skulle vise sig at blive et meget svært fiskeri, med en ny tilkommen algeart, Chattonella, myldrer i større mængder og større omfang end nogensinde, og efterlader et grumset brunt vand.

Men flere af de skrappe ( nogen måske lidt heldige) trollere fandt fisken, det lokale team Wahoo med Bjørn Skadegaard Petersen og Niels Lentz, viste for anden gang i klinte cup, at de ved hvor de store bor. Med laks på 15,7 og 11,9 KG. blev det største fisk og bedste team. Klubbens fantastiske sponsorer, havde sørget for et af de flotteste præmieborde, der nogensinde er set. Tak til alle der gav en hånd med, for at få dette arrangement op at stå. Og tak til alle jer der deltog, med fantastisk godt humør, selvom kulden bed indtil knoglerne. Vi takker de højre magter, for at vi fik en fantastisk dag at fiske i, midt i snestormene, håber vi ses til i påsken til KC 2019.