Invitation til klinte Cup 2018

 

Møn Trolling Klub inviterer for 6. gang til årets store trollingkonkurrence efter laks og ørred fra Klintholm Havn på Møn

Som sædvanligt foregår det i påsken: Fredag d. 30-03 og Lørdag d. 31-03. Søndag er reservedag, men kun, hvis der ikke kan fiskes hverken fredag eller lørdag.

Alle i Danmark lovlige fiskemetoder må benyttes, men trolling betyder, at båden skal være i fremdrift for motor ved fiskeri.

Der skal pga. sikkerhed være min. 2 personer i hver båd, hvor gasten er min. 12 år. Båden skal have VHF radio, radarreflektor og nødraketter ombord.

Afvikling: Møn Trolling`s klublokale på Klintholm Havn er center. Skippermøder er obligatoriske, da startbrikker også udleveres her.

Tilmelding starter den 1. december 2017 og skal ske på Møn Trollings hjemmeside: //moen-trolling.dk, Indkøbskurv, hvor alle obligatoriske felter udfyldes. Der er begrænset med pladser (150 både), så tilmelding er efter først til mølle princippet. Vær opmærksom på, at der skal betales med det samme der tilmeldes, og at der kun kan anvendes korttyperne Visa, Mastercard eller American Express. Skal der deltage mere end 1 skipper og 1 gast pr. båd, skal der tilkøbes ekstra gaster.

Møn Trolling Klub og alle vores fantastiske sponsorer byder velkommen, vi glæder os til at se jer, til en konkurrence med hygge, godt kammeratskab og grove Laks.

Knæk og Bræk

Spørgsmål vedr. konkurrencen kan stilles på tlf. 30927303.

Nyheder: Facebook Klintecup Møn og Møn Trolling